Aluminium Deuren

Aluminium deuren, een keuze voor duurzaamheid.

Waarom Aluminium Deuren?

Aluminium deuren zijn gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De keuze van een aluminium deur draagt mee aan het uiterlijk van de woning. Een aluminium deur kan overal geplaatst worden, als een voordeur, achterdeur, schuifdeur, binnendeur of glazen deur. Het doel is bescherming tegen weersomstandigheden en inbraak. Brandveiligheid en inbraakpreventie zijn belangrijk als men kiest voor aluminium deuren.

Uw voordeur is een deur die iedereen ziet en een mooie uitvoering is wenselijk. Een aluminium voordeur is sterk, stabiel en kan gekozen worden naar uw smaak. Er is een ruim assortiment aan stijlen en kleuren. Aluminium deuren beschikken over geïntegreerde scharnieren, zijn erg maatvast en blijven je leven lang goed functioneren.

Een aluminium deur beschikt over een zeer lange levensduur. Aluminium deuren zijn leverbaar in diverse kleuren. De voordelen om aluminium deuren te kiezen zijn onder andere:
• Duurzaamheid
• Isolatie voordelen
• Onderhoudsvrij
• Grote keus in stijl en kleur
• Geluiddempend
• Sterk en solide

Constructie uitvoeringen

Aluminium deuren zijn er in vele uitvoeringen en ontwerpen. Aluminium is een licht gewicht materiaal met een grote materiaalsterkte. Er is een groot assortiment aan profielen, kleuren en glassoorten waardoor de deur helemaal te personaliseren is.

Aluminium kleuren

Aluminium deuren kunnen worden uitgevoerd met gelijke kleuren aan binnen en buitenzijde. Tevens is er de mogelijkheid om de binnenzijde in een andere kleur te maken dan de buitenzijde. De kleur van de buitenzijde kunt u laten aansluiten bij de kleur van de gevel, en de kleur van de binnenzijde met de kleur van uw interieur.

Aluminium deuren kunnen worden uitgevoerd in RAL-kleur, of structuurlak, en geanodiseerd. Structuurlak is zeer krasbestendig en geeft een mat, korrelig uiterlijk. Bij anodisering ontstaat een nog beter krasvrij oppervlak dan bij structuurlak.

Isolatie eigenschappen

Aluminium deurprofielen worden geproduceerd inclusief inwendige kamers, welke zijn voorzien van een thermische onderbreking. Er bevindt zich stilstaande lucht in een hol profiel wat functioneert als thermische isolator. Hierdoor voorkomt men condensatie of warmtegeleiding. Nu houdt de buitendeur warmte binnen en de koude buiten.

Aluminium deurprofielen hebben positieve isolatie-eigenschappen. Isolatie en warmteverlies voorkomen is belangrijk. Aluminium deuren kunnen warmte goed binnenshuis houden tijdens de koude winter, dit geeft dan ook besparing op de energiekosten.

Onderhoud van Aluminium Deuren

Aluminium deuren vergen weinig onderhoudswerkzaamheden, een reiniging met water en zachte spons is vaak voldoende. Zachte schoonmaakmaterialen zijn wel aan te bevelen zodat er geen krassen komen op het deuroppervlak. Schade aan een aluminium deur kan wel gerepareerd worden in de meeste gevallen, volledige vervanging van de deur is dan niet nodig.

 

 

 

 

De beste investering die je kan doen, is de aanschaf van aluminium kozijnen!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan! Hier invullen

Alukozijnen.nl

Powered by  Marketing Vision

Marketing Vision

VERGELIJKEN LOONT!