Aluminium Draai-kiepraam

Een aluminium draai-kiepraam, kiezen voor comfort!

Aluminium draai-kiepraam

Alles over aluminium draai-kiepramen

Meer comfort creëren in de woning, daarvoor zijn heel wat maatregelen nodig. Kiezen voor de juiste raamdecoratie is daar één van en een draai-kiepraam uit aluminium is de perfecte oplossing. Wat is zo’n kiepraam nu precies en wat zijn precies de voordelen ervan? Deze vragen worden hieronder uitvoering beantwoord!

Wat is een draai-kiepraam uit aluminium?

Een draai-kiepraam uit aluminium is, zoals de naam al doet vermoeden, een raam dat kan draaien én kan kiepen. Een dergelijk raam wordt vaak gebruikt als er nood is aan een snelle, efficiënte ventilatie van de ruimte – zonder dat er enorm veel koude of wind naar binnen kan komen. Een draai-kiepraam kan zowel verticaal opengezet als gekiept worden en is dan ook vooral een handige oplossing voor ruimtes die vaak worden gebruikt en daardoor vaak verlucht moeten worden.

Het slot van een dergelijk raam bevat een zogenaamde espagnolet die is ingebouwd met een raamkruk, die vaak afgesloten kan worden. Het sluitsysteem van een draaikiepraam bevat daarbij vier tot wel tien sluitpunten.

aluminium draai-kiepraam

 

 

De vele voordelen van een draai-kiepraam uit aluminium

Nu duidelijk is wat een dergelijk raam precies is en hoe het eruit ziet, is het natuurlijk ook van belang een beeld te hebben van de voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste:

1. Twee mogelijke posities

Eerst en vooral kan een dergelijk raam op twee manieren opengezet worden. In kiepstand worden tocht en kou goed buitengehouden, terwijl in de draaistand de betreffende ruimte snel goed verlucht wordt.

2. Optimale bescherming tegen vocht

Naast het feit dat een dergelijk raam je woning goed beschermt tegen directe wind en koude, worden ook vocht en schimmels goed afgeweerd. Klemmende ramen zullen niet langer een probleem vormen als je kiest voor een dergelijk raam!

3. Duurzaam, licht én sterk

Kies je voor een model uit aluminium, dan geniet je van nog extra voordelen. Zo gaat dit materiaal erg lang mee, is het heel gemakkelijk te installeren én is het daarbij erg sterk. Ook kan aluminium in zowat elke woonstijl gebruikt worden en oogt het erg verzorgd.

4. Voor elke situatie een oplossing

Vervolgens bestaan er tal van mogelijkheden op het vlak van formaat, afwerking, type gebruikt glas, enzovoort. Zowel voor de slaapkamer als de keuken of de woonkamer zijn er genoeg opties, of je nu een klein, eenvoudig aluminium draai-kiepraam of een groot model zoekt.

5. Gemakkelijk te onderhouden

Ten slotte is een aluminium raam erg gemakkelijk te onderhouden. Doordat je het raam in verschillende posities kunt zetten, is het trouwens mogelijk om zelfs de moeilijkst bereikbare onderdelen schoon te maken als dat nodig is. Houdt er bij onderhoud vooral rekening mee dat vocht wordt verwijderd en dat het sluitwerk goed blijft functioneren!

Kies voor het beste aluminium draai-kiepraam

Zowel voor zakelijke panden als particuliere woningen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden als je een kiepraam zoekt. Vertrouw je op het aanbod van een speciaalzaak, dan ben je zeker van een aluminium draai-kiepraam van de beste kwaliteit!

 

 

 

 

 

De beste investering die je kan doen, is de aanschaf van aluminium kozijnen!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan! Hier invullen

Alukozijnen.nl

Powered by  Marketing Vision

Marketing Vision

VERGELIJKEN LOONT!