Aluminium Draairaam

Een aluminium draairaam, een absolute topper!

Aluminium draairaam

 

Alles wat u moet weten over een aluminium draairaam

Het zoeken naar de juiste aluminium draairaam voor uw woning kan soms best lastig zijn. Er is veel aanbod op het gebied van ramen, u wilt de beste keuze maken en er jarenlang plezier van hebben. Alles wat u moet weten over draairamen van aluminium komen in dit artikel uitgebreid aan bod.

Wat is een aluminium draairaam precies?

Een draairaam draait bij het openen van het raam naar binnen. Duimen of scharnieren zorgen ervoor dat de raam in de goede richting kan draaien op een verticale as. Draairamen zijn er in hout, kunststof en aluminium. Bij het plaatsen van een draairaam worden vaak ook nieuwe kozijnen geplaatst. Een draairaam van aluminium kan in alle soorten en maten geleverd worden en is vaak maatwerk. Tegenwoordig zijn er draairamen die ook naar buiten kunnen worden gedraaid.

Strakke moderne look

Veel nieuwe huizenbezitters of mensen die hun oude woning renoveren, kiezen voor de moderne draairamen van metaal. Het geeft de woning een prachtige strakke uitstraling en door de ramen lijkt de woonkamer veel ruimer en lichter. Heeft u een grote raam in uw woonkamer, dan is een draairaam een echte blikvanger. Geschikte raamdecoratie voor draairamen zijn rolgordijnen, plisségordijnen en/of aluminium jaloezieën.

aluminium draairaam

 

 

Belangrijk om te weten

Met dubbel glas of HR-glas worden de ramen samen met isolerende kozijnen, beschermd tegen warmteverlies. Zorg dat het raambeslag goed bestand is tegen inbraak. Koop hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk, of met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Aluminium is zeer duurzaam, onderhoudsvrij materiaal en is makkelijk schoon te houden met water en neutrale schoonmaakmiddel.
Tevens is materiaal wat gemaakt is van aluminium goed bestand tegen hoge temperaturen, bijvoorbeeld brand.

De voordelen

De voordelen van de draairamen zijn groot. Voordelen zijn:

  • Strak en modern effect en in verschillende kleuren leverbaar
  • Isoleert perfect
  • Kunnen zowel naar binnen- als naar buiten worden gedraaid
  • Uitstekende ventilatie
  • Zijn makkelijk en bijna overal te plaatsen
  • Zorgen voor een ruimtelijk effect
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur van dertig jaar

De ramen van metaal hebben een UV-bestendige coating, het beschermt het materiaal optimaal en maakt het onderhoudsvriendelijk. U kunt afwegen welke voordelen het grootst zijn met het met het inschakelen van een erkend bedrijf of zelf doen. Een vakman weet wat hij doet en werkt nauwkeurig en efficiënt. U krijgt daarbij ook garantie. Voordelen van zelf doen zijn: in uw eigen tijd en het kan kosten besparen, mits u er verstand van heeft. Waar u ook voor kiest, met een aluminium draairaam heeft u jarenlang plezier.

 

 

 

 

De beste investering die je kan doen, is de aanschaf van aluminium kozijnen!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan! Hier invullen

Alukozijnen.nl

Powered by  Marketing Vision

Marketing Vision

VERGELIJKEN LOONT!