Aluminium Kozijnen Prijs

De aluminium kozijnen prijs wordt bepaald door verscheidene factoren. Het type materiaal dat gebruikt wordt is een essentieel gegeven voor het opmaken van de prijs voor aluminium kozijnen. Het soort hang- en sluitwerk is evenzeer een gewichtig bestanddeel in |samenspel met het soort van glas dat wordt aangewend. De opbouw van de kozijnen; het aantal delen; de kleur, grootte, toegankelijkheid van de woning; soort binnenafwerking zijn ook doorslaggevende elementen die mede de aluminium kozijnen prijs bepalen.

Kleuren beïnvloeden de aluminium kozijnen prijs.

De meeste fabrikanten van aluminium kozijnen vertrekken vanuit een aantal basiskleuren. Aluminium kleur (geanodiseerd ) wit, crème, groen, blauw, zwart en antraciet zijn hierbij de vaakst gangbare ralkleuren die worden aangereikt. Ga je voor een aluminium kozijnen waarvan de kleur zowel aan  de binnen- als buitenzijde dezelfde is en thuishoort bij de basiskleuren, dan krijg je een mooie prijs die in de buurt zit van kunststof kozijnen. Kies je voor diverse kleuren aan de binnen- en buitenkant, dan kan de prijs oplopen tot zo’n extra 10 à 20 %

Grootte en bewegende delen determineren de aluminium kozijnen prijs.

Uiteraard is een vast kozijn goedkoper dan een draairaam of draai-kiepraam. Het type van bewegend deel zet mede de prijs van het kozijn. Tevens speelt de grootte van het kozijn een doorslaggevende rol bij de prijsbepaling.

De profiel keuze is cruciaal voor de aluminium kozijnen prijs.

Bij het vervaardigen van aluminium kozijnen kan u kiezen tussen vlak profiel , hefschuifpui profiel en steellook. Het hefschuifpui profiel, zoals de naam laat vermoeden, wordt enkel gebruikt bij het produceren van hefschuifpuien. Bij het vlak en hefschuif profiel worden de profielen aan mekaar geschroefd . Bij steellook worden deze profielen aan mekaar geperst. Aan mekaar geschroefde aluminium kozijnen hebben het voordeel dat ze gemakkelijk gedemonteerd en gehermonteerd kunnen worden. Dit is zeer handig en bespaart in sommige gevallen extra hijskraan kosten.  Steellook is een smaller profiel met een hoger kostenplaatje. Bijzonder interessant als het om naar binnen opengaande kozijnen gaat. Bij naar buiten opende ramen en deuren verliest steellook zijn smal uitzicht wegens het koppelen. Schuifpuien kunnen nooit worden gerealiseerd in een steellook uitvoering.

Gratis offerte aanvragen met een competitieve aluminium kozijnen prijs

Bij alukozijnen.nl zit je goed wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve aluminium kozijnen waarbij de aluminium kozijnen prijs bijzonder voordelig is.

 

 

De beste investering die je kan doen, is de aanschaf van aluminium kozijnen!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan! Hier invullen

Alukozijnen.nl

Powered by  Marketing Vision

Marketing Vision

VERGELIJKEN LOONT!