Aluminum Schuifpui

Duurzaam, modern en eenvoudig te onderhouden.

Algemeen

Een aluminium schuifpui biedt enkele belangrijke voordelen in vergelijking met het gebruik van andere materialen zoals hardhout of kunststof. Zo is het materiaal heel wat duurzamer dan zijn alternatieven.

Daarbij beschikken aluminium schuifpuien over uitstekende thermische eigenschappen, waardoor het vaak in de bouw gebruikt wordt. In de moderne architectuur is de combinatie van aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien erg populair, maar ook in klassieke inrichtingen kan een aluminium element voor wat variatie zorgen.

Voordelen van een aluminium schuifpui

De belangrijkste voordelen van een aluminium schuifpui:
– Aluminium heeft een modern uiterlijk
– Het is een sterk en duurzaam materiaal
– Aluminium rot en roest niet
– Aluminium heeft uitstekende isolerende kwaliteiten
– Het materiaal neemt geen vocht op en de woning blijft beter geïsoleerd
– Verkrijgbaar in alle mogelijke mono- en duokleuren

Aluminium schuifpuien zijn duurzaam

Aluminium wordt in heel wat zaken gebruikt. Het is dan ook een materiaal dat eenvoudig bewerkt kan worden en heel wat mogelijkheden biedt. Aluminium schuifpuien kunnen in ontelbare kleuren verkregen worden, en dergelijke producten worden altijd met een beschermende coating afgewerkt. Het materiaal gaat erg lang mee, slijt haast niet en is uiterst geschikt om een moderne look in de woning (of in bedrijven) te creëren.

 

Het onderhoud van aluminium schuifpui

Tenslotte vraagt aluminium haast geen onderhoud. Aluminium schuifpuien kunnen samen met de ramen schoongemaakt worden, waarbinnen best een zachte spons, zeep en water gebruikt. Het is echter aangeraden niet-schurende producten te gebruiken, aangezien deze het materiaal wel kunnen beschadigen. Aluminium schuifpuien worden best tot 6 keer per jaar schoongemaakt, en in het geval van beschadiging hoeft de schuifpui zelfs niet vervangen te worden. Aluminium kan immers eenvoudig hersteld worden en dat komt natuurlijk goedkoper uit dan de aankoop van een nieuwe schuifpui – iets wat bij andere materialen vaak noodzakelijk is.

 

Hoe werkt een aluminium schuifpui?

 Wat bedoelt men nu eigenlijk met schuifpui? Wel, het gedeelte dat schuift wordt bewogen zonder dat dit schuifdeel opgelift wordt . Of met andere woorden het schuiven van het opgaande deel gebeurt door mankracht. Dit vormt door het lichtgewicht  wat de aluminium schuifpui  is geen enkel probleem indien het geen abnormale grote oppervlakte betreft.

 

 

De beste investering die je kan doen, is de aanschaf van aluminium kozijnen!

Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan! Hier invullen

Alukozijnen.nl

Powered by  Marketing Vision

Marketing Vision

VERGELIJKEN LOONT!